Rólunk

CégTörténet

A rendszerváltás után nem sokkal elvesztettem az egyébként jónak mondható munkahelyemet.

14 szakirányú képesítés megszerzéséhez segítettek hozzá.

1993-tól 1995-ig munkanélküli állományban voltam. Ahova kiközvetítettek és amilyen munkahelyet kerestem különböző okoknál fogva nem vettek fel. A segélyezett két év után, végül is kényszerhelyzetben, feleségemmel megalapítottuk saját vállalkozásunkat. A Bt-ben én beltagként, feleségem kültagként került bejegyzésre.

Előző munkáltatóim a közel harminc év alatt jelentős hangsúlyt fektettek szakmai képzésemre, 14 szakirányú képesítés megszerzéséhez segítettek hozzá. Annak idején nem gondoltam volna, hogy ez a széleskörű műszaki ismeretanyag majd a későbbiekben milyen hatalmas előnyöket jelent számunkra vállalkozóként. A széleskörű ismereteimmel szinte az összes munkatár munkáját felügyelni tudom, garantálva az elvárható legjobb minőséget.

Az első egy-másfél döcögősnek is mondható esztendő után egyre többen megismerték a munkánkat és egyre több megkeresést kaptunk.

A házunknál lévő autógarázst – ahol kezdtünk – egyszer csak kinőttük! Műhelyt és telephelyet béreltünk, munkatársakat vettünk fel.

Tekintve, hogy ebben az időszakban zajlottak a vállalakok és gyárak felszámolásai, így könnyen, olcsón lehetett a legkülönbözőbb, jó állapotú szerszámgépeket – a hozzájuk tartozó kiegészítő készülékekkel együtt – beszerezni.

Vállalkozásunk nyereségének nagy részét gépek beszerzésére és műszaki fejlesztésre fordítottuk. Az első, kezdetben igen nagynak tűnő műhelyünket, telephelyünket rövid idő alatt kinőttük.

Azóta a cég gazdaságilag stabilan, nyereségesen működik. Adó, ÁFA és beszállítói számlatartozásunk soha nem volt.

1999-ben költöztünk jelenlegi telephelyünkre. Itt mintegy 80m² gépműhely, 70m² szerelő-, lakatos és hegesztő műhely, illetve további 130m² iroda, raktár és egyéb szociális helyiség áll rendelkezésünkre. Zárt rendszerű szemcsesugaras tisztítóüzemünk különálló, mintegy 60m² zárt épületegyüttesben helyezkedik el.

Az áttelepülésünkkel egy időben váltottunk gazdasági formát és alapítottuk meg jelenlegi néven működő társaságunkat. Azóta a cég gazdaságilag stabilan, nyereségesen működik. Adó, ÁFA és beszállítói számlatartozásunk soha nem volt.

Kiemelt

Szakterületeink

Szivattyú javítás - Különféle ipari és lakossági szivíttyúk

Gépi forgácsolás, alakítás - 27 féle megmunkálógépből álló géppark

Szerelvények javítása - Ipari zárószerelvények, biztonsági szelepek

Készülék gyártás - Tartályok, szűrők, acélszerkezetek

Hőcserélők - Tisztítása, javítása, gyártása

Tervezés, kivitelezés - Épületgépészet teljeskörű tervezése és kivitelezése

Fűtésrendszerek - Ipari gáz- és olajtüzelő berendezések javítása, felújítása